Soti skani košė. Išbandykite gardindami sūriu ir žalumynais.
Avižų kruopų košė su kietuoju sūriu ir svogūnlaiškiais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 261 kcal

Ingredientai
  

  • 60 g avižų
  • 10 g kietojo sūrio
  • svogūno laiškų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Avižas užmerkti iš vakaro, ryte perplauti, užvirus išjungti, palikti brinkti uždengus 5 min.
  • Gardiname sūriu, žalumynais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 261kcal (13%)Angliavandeniai: 42gBaltymai: 10gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 8mgNatris: 68mgKalis: 217mg (11%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 187µg (23%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 2mg (3%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 26µg (35%)Kalcis: 82mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 27µg (14%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 83mg (22%)Fosforas: 281mg (40%)Selenas: 19µg (35%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia, ​Virta
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!