Receptą įkėlė:NatalijaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 40 g Avinžirniai
 60 g Baklažanų
 1 morka
 ½ paprikos
 ½ svogūno
 1 česnako skiltelė
 1 a. š. lydyto sviesto
 Druska
 Pipirai, čili pipirai

Paruošimas:

1

Ant lydyto sviesto pakepinam baklažaną, dapilam vandens, patroškinam porą minučių.

2

Sudedam svogūną, morką, papriką, lengvai patroškinam.

3

Avinžirnius išvirti, sudedam ant baklažanų, apibarstom druska, pipirais, čiliuku.

Ingredientai

 40 g Avinžirniai
 60 g Baklažanų
 1 morka
 ½ paprikos
 ½ svogūno
 1 česnako skiltelė
 1 a. š. lydyto sviesto
 Druska
 Pipirai, čili pipirai

Gaminimo eiga

1

Ant lydyto sviesto pakepinam baklažaną, dapilam vandens, patroškinam porą minučių.

2

Sudedam svogūną, morką, papriką, lengvai patroškinam.

3

Avinžirnius išvirti, sudedam ant baklažanų, apibarstom druska, pipirais, čiliuku.

Baklažanai su avinžirniais