Baklažanų suktinukai su varške ir kietuoju sūriu

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Receptas ir Nuotrauka Facebook grupės dalyvės Ievos Žukovienės. Ačiū, kad dalinatės. Autorė patiekalą puošė granatų sėklomis.
Pasidalinkite savo idėjomis, kas Jums patiko.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 200 g baklažanas (1 vnt.)
 300 g varškė (9%)
 40 g saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
 40 g tarkuotas kietasis sūris
 30 g graikiniai riešutai
 1 v. š. natūralus ekologiškas jogurtas
 česnakas, druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas:

1

Baklažaną supjaustome juostomis. Pabarstome druska, kad išeitų kartumas, nuplauname, nusausiname ir 15 min. kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

2

Kol kepa, pasiruošiame įdarą: visus minėtus produktus šakute sutriname į vientisą masę.

3

Iškeptus baklažanus patepame varškės mase.

4

Jei norime greito karšto patiekalo – kepame nesuktus 10 min. ir iškeptus susukame. Šaltam užkandžiui – susukame iškart ir patiekiame.

Ingredientai

 200 g baklažanas (1 vnt.)
 300 g varškė (9%)
 40 g saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
 40 g tarkuotas kietasis sūris
 30 g graikiniai riešutai
 1 v. š. natūralus ekologiškas jogurtas
 česnakas, druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Baklažaną supjaustome juostomis. Pabarstome druska, kad išeitų kartumas, nuplauname, nusausiname ir 15 min. kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

2

Kol kepa, pasiruošiame įdarą: visus minėtus produktus šakute sutriname į vientisą masę.

3

Iškeptus baklažanus patepame varškės mase.

4

Jei norime greito karšto patiekalo – kepame nesuktus 10 min. ir iškeptus susukame. Šaltam užkandžiui – susukame iškart ir patiekiame.

Baklažanų suktinukai su varške ir kietuoju sūriu