Spausdinimo pasirinkimai:

Baklažanų suktinukai su varške ir kietuoju sūriu

Išeiga:1 gaminimui

Receptas ir Nuotrauka Facebook grupės dalyvės Ievos Žukovienės. Ačiū, kad dalinatės. Autorė patiekalą puošė granatų sėklomis.
Pasidalinkite savo idėjomis, kas Jums patiko.

Baklažanų suktinukai su varške ir kietuoju sūriu

 200 g baklažanas (1 vnt.)
 300 g varškė (9%)
 40 g saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
 40 g tarkuotas kietasis sūris
 30 g graikiniai riešutai
 1 v. š. natūralus ekologiškas jogurtas
 česnakas, druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
1

Baklažaną supjaustome juostomis. Pabarstome druska, kad išeitų kartumas, nuplauname, nusausiname ir 15 min. kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

2

Kol kepa, pasiruošiame įdarą: visus minėtus produktus šakute sutriname į vientisą masę.

3

Iškeptus baklažanus patepame varškės mase.

4

Jei norime greito karšto patiekalo – kepame nesuktus 10 min. ir iškeptus susukame. Šaltam užkandžiui – susukame iškart ir patiekiame.