Labai skanus patiekalas, tikrai verta išbandyti. Pagaminę pasidalinkite pastebėjimais komentaruose.
Balta žuvis su špinatais, svogūnu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 190 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g menkės arba kitos mėgstamos baltos žuvies
  • 50 g špinatų
  • 20 g svogūnų
  • 6 g lydyto sviesto
  • druskos pagal skonį
  • pipirų juodųjų, šviežiai maltų, pagal skonį
  • česnako pagal skonį

Paruošimas
 

  • Ant lydyto sviesto pakepiname smulkintą svogūną, įtrintą prieskoniais žuvį ir špinatus.
  • Žuvį reikia kepti trumpai, nes perkepusi išsausėja. Galima žuvį kepti ir orkaitėje. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 190kcal (10%)Angliavandeniai: 5gBaltymai: 29gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 77mgNatris: 203mgKalis: 899mg (45%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 4898µg (612%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 18mg (23%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 241µg (321%)Kalcis: 74mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 108µg (54%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 88mg (23%)Fosforas: 329mg (47%)Selenas: 50µg (91%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Nuotraukos autorė: Sonata Jadeškienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!