Baltojo ir raudonojo kopūstų salotos su garstyčiomis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skanios salotos, rašo Natalija Masevičienė, kuri atsiuntė nuotrauką šiam receptui. Ačiū.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 120 g baltagūžis kopūstas
 120 g raudongūžis kopūstas
 6 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1 a.š.)
 10 g garstyčios
 10 g balzamiko actas
 5 g petražolės

Paruošimas:

1

Smulkiai sutarkuojami kopūstai ir pagardinami aliejaus, acto, garstyčių ir petražolių mišiniu.

2

Viskas išmaišoma ir skanaujama. Skanaus.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 158

Kategorija:Gaminimo būdas:DietaProduktai:,

Ingredientai

 120 g baltagūžis kopūstas
 120 g raudongūžis kopūstas
 6 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1 a.š.)
 10 g garstyčios
 10 g balzamiko actas
 5 g petražolės

Gaminimo eiga

1

Smulkiai sutarkuojami kopūstai ir pagardinami aliejaus, acto, garstyčių ir petražolių mišiniu.

2

Viskas išmaišoma ir skanaujama. Skanaus.

Baltojo ir raudonojo kopūstų salotos su garstyčiomis