Bolivinė balanda su avokadu ir pomidorais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Spalvingas pusryčių variantas.
Autorė - Facebook grupės dalyvė Ernesta Rakauskienė.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Tamsi bolivinė balanda (raudona)
 Šviesi bolivinė balanda
 Avokadas
 Pomidorai
 Mielių dribsniai

Paruošimas:

1

Bolivinę balandą užmerkiame vakare, ryte perplauname, užverdame, išjungiame ugnį ir paliekame brinkti iki 5 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

2

Pomidorus ir avokadą supjaustome, sumaišome su kruopomis ir mielių dribsniais.

Ingredientai

 Tamsi bolivinė balanda (raudona)
 Šviesi bolivinė balanda
 Avokadas
 Pomidorai
 Mielių dribsniai

Gaminimo eiga

1

Bolivinę balandą užmerkiame vakare, ryte perplauname, užverdame, išjungiame ugnį ir paliekame brinkti iki 5 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

2

Pomidorus ir avokadą supjaustome, sumaišome su kruopomis ir mielių dribsniais.

Bolivinė balanda su avokadu ir pomidorais