Bolivinė balanda su karštomis daržovėmis

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Idėja labai skaniems pusryčiams.

Foto - Dalia Matjod

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 1 stiklinės bolivinės balandos
 2 morkos
 1 mažesnis poras
 pusė brokolio
 100200 g žalių žirnelių (nelukštentų)
 lydytas sviestas (kepimui)
 džiovinti prieskoniniai česnakai (žiupsnelio)
 ciberžolė
 kmynai
 druska ir pipirai

Paruošimas:

1

1 stiklinę bolivinės balandos išsiverdame.

2

2 morkas, supjaustome šiaudeliais.

3

Pirmiausia ant lydyto sviesto pasikepame morkas, pabarstome džiovintu česnaku, ciberžolės, kmynų, druskos, pipirų įdedame.

4

Kai morkos truputi paminkštėja įdedame visas likusias daržoves ir pakepame, kepimui nebededame riebalų, o jei reikės, įpilame vandens.

5

Rekomenduojame paskaninti daržoves petražolėmis, krapais, čili pipirais arba džiovintais pomidorais.

Ingredientai

 1 stiklinės bolivinės balandos
 2 morkos
 1 mažesnis poras
 pusė brokolio
 100200 g žalių žirnelių (nelukštentų)
 lydytas sviestas (kepimui)
 džiovinti prieskoniniai česnakai (žiupsnelio)
 ciberžolė
 kmynai
 druska ir pipirai

Gaminimo eiga

1

1 stiklinę bolivinės balandos išsiverdame.

2

2 morkas, supjaustome šiaudeliais.

3

Pirmiausia ant lydyto sviesto pasikepame morkas, pabarstome džiovintu česnaku, ciberžolės, kmynų, druskos, pipirų įdedame.

4

Kai morkos truputi paminkštėja įdedame visas likusias daržoves ir pakepame, kepimui nebededame riebalų, o jei reikės, įpilame vandens.

5

Rekomenduojame paskaninti daržoves petražolėmis, krapais, čili pipirais arba džiovintais pomidorais.

Bolivinė balanda su karštomis daržovėmis