Bolivinės balandos košė pagardinta sviestu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiama bei gardi košė, rašo Giedrė Renevė, kuri atsiuntė nuotrauką šiam receptui. Kokia Jūsų nuomonė, pasidalinkite komentaruose. Ačiū.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 65 g bolivinės balandos kruopos
 5 g sviestas
 0,50 g druska

Paruošimas:

1

Vakare perplauname bolivinės balandos kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, be to, ryte gaminimo laikas trumpesnis.

2

Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) bei druska, užverdame.

3

Tik užvirus išjungiame bei paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Orientacinis laikas iki 5 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

4

Pagamintą bolivinės balandos košę pagardiname sviestu ir išmaišome. Skanaus!

Kategorija:, Gaminimo būdas:DietaProduktai:

Ingredientai

 65 g bolivinės balandos kruopos
 5 g sviestas
 0,50 g druska

Gaminimo eiga

1

Vakare perplauname bolivinės balandos kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, be to, ryte gaminimo laikas trumpesnis.

2

Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) bei druska, užverdame.

3

Tik užvirus išjungiame bei paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Orientacinis laikas iki 5 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

4

Pagamintą bolivinės balandos košę pagardiname sviestu ir išmaišome. Skanaus!

Bolivinės balandos košė pagardinta sviestu