Bolivinės balandos košė su avokadu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Greitai paruošiama ir skani košė, rašo Giedrė Renevė, kuri atsiuntė nuotrauką šiam receptui. Ačiū.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 60 g bolivinė balanda
 30 g avokadas

Paruošimas:

1

Vakare perplauname bolivinės balandos kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, o ryte gaminimo laikas trumpesnis.

2

Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) užverdame.

3

Vos užvirus išjungiame ir paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas, priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Orientacinis laikas iki 5 min. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

4

Pagamintą bolivinės balandos košę pagardiname smulkintu avokadu ir išmaišome. Skanaus!

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 273

Ingredientai

 60 g bolivinė balanda
 30 g avokadas

Gaminimo eiga

1

Vakare perplauname bolivinės balandos kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, o ryte gaminimo laikas trumpesnis.

2

Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) užverdame.

3

Vos užvirus išjungiame ir paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas, priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Orientacinis laikas iki 5 min. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

4

Pagamintą bolivinės balandos košę pagardiname smulkintu avokadu ir išmaišome. Skanaus!

Bolivinės balandos košė su avokadu