Receptą įkėlė:Kristina ValaitienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 60 g burnočio kruopos

Paruošimas:

1

Kruopas užmerkti vakare, ryte perplauti, užkaisti ir joms užvirus išjungti, bei palikti brinkti 5 min.

2

Pasipjaustome avokadą.

3

Uždedame ant kruopų pabarstome prieskoniais, šiuo atveju citrinpipiriais.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 60 g burnočio kruopos

Gaminimo eiga

1

Kruopas užmerkti vakare, ryte perplauti, užkaisti ir joms užvirus išjungti, bei palikti brinkti 5 min.

2

Pasipjaustome avokadą.

3

Uždedame ant kruopų pabarstome prieskoniais, šiuo atveju citrinpipiriais.

Burnočio košė su avokadu