Receptą įkėlė:DonataSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Viena šakninė daržovė, kurią galėčiau valgyti ir valgyti yra senas geras burokėlis. Keptas, virtas ar žalias - mano virtuvėje jis dominuoja.
O kodėl nepabandžius ir pasigaminus humuso su termiškai neapdorotu burokėliu? Jūs dar nebandėte? Pats laikas tai padaryti.
Receptas - kaip 2 x 2- paprastas!

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 250 g virtų avinžirnių
 2 termiškai neapdoroti burokeliai
 2 skiltelės česnako
 2,50 v. š. sezamo sėklų pastos (tahini)
 100 ml skysčio nuo avinžirnių
 Alyvuogių arba kitas kokybiškas aliejus
 Druska, pipirai pagal skonį

Paruošimas:

1

Eiga pagaminti šį ryškiaspalvį humusą labai paprasta. Visi recepto ingredientai sudedami į maisto kombainą. Paspaudžiame start mygtuką ir laukiame kol technika atliks savo darbą.
Jeigu norite šilkinio humuso, nuvalykite odeles nuo avinžirnių ir trinkite kombaine kiek ilgiau.

2

Humusą galite apibarstyti smulkintomis petražolėmis ar kalendros lapais, sezamo sėklytėmis. Truputis čili pipirų taip pat nepakenks, o suteiks išskirtinio skonio.

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 250 g virtų avinžirnių
 2 termiškai neapdoroti burokeliai
 2 skiltelės česnako
 2,50 v. š. sezamo sėklų pastos (tahini)
 100 ml skysčio nuo avinžirnių
 Alyvuogių arba kitas kokybiškas aliejus
 Druska, pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Eiga pagaminti šį ryškiaspalvį humusą labai paprasta. Visi recepto ingredientai sudedami į maisto kombainą. Paspaudžiame start mygtuką ir laukiame kol technika atliks savo darbą.
Jeigu norite šilkinio humuso, nuvalykite odeles nuo avinžirnių ir trinkite kombaine kiek ilgiau.

2

Humusą galite apibarstyti smulkintomis petražolėmis ar kalendros lapais, sezamo sėklytėmis. Truputis čili pipirų taip pat nepakenks, o suteiks išskirtinio skonio.

Burokėlių humusas