Skani mišrainė puikiai tinkanti pietums, vakarienei ar šventiniam stalui.

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Skani mišrainė puikiai tinkanti pietums, vakarienei ar šventiniam stalui.

Receptas ir Foto - Asta Değirmenci

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 200 g orkaitėje keptų burokėlių
 50 g virtų žalių lęšių
 50 g svogūno
 20 g kaparėliai
 20 g saulėgrąžų sėklų
 druska

Paruošimas:

1

Svogūną susmulkinti ir trumpai apkepti keptuvėje.

2

Burokėlius sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti.

3

Viską sumaišyti.

4

Galima pagardinti citrinos sultimis ir žolelėmis.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 200 g orkaitėje keptų burokėlių
 50 g virtų žalių lęšių
 50 g svogūno
 20 g kaparėliai
 20 g saulėgrąžų sėklų
 druska

Gaminimo eiga

1

Svogūną susmulkinti ir trumpai apkepti keptuvėje.

2

Burokėlius sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti.

3

Viską sumaišyti.

4

Galima pagardinti citrinos sultimis ir žolelėmis.

Burokėlių mišrainė su lęšiais