Dilgėlių sriuba

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Puiki sriuba pavasarį, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 50 g bulvės
 20 g svogūnas
 30 g morka
 20 g paprika
 1 vnt pluoštelis dilgėlių
 druska, pipirai, truputis čiliuko, šaukštas citrinos sulčių pagal pomėgį
 5 g lydytas sviestas

Paruošimas:

1

Nuplikiname dilgėles.

2

Į puodą sudedamos smulkintos bulvės, virti apie 5 min.

3

Tuo metu smulkinama į norimo dydžio gabalėlius ir ant lydyto sviesto apkepinami: svogūnas, morka, paprika.

4

Daržovės sudedamos į puodą su bulvėm, o po to ir nuplikytos dilgėlės. gardinama prieskoniais ir druska.

Ingredientai

 50 g bulvės
 20 g svogūnas
 30 g morka
 20 g paprika
 1 vnt pluoštelis dilgėlių
 druska, pipirai, truputis čiliuko, šaukštas citrinos sulčių pagal pomėgį
 5 g lydytas sviestas

Gaminimo eiga

1

Nuplikiname dilgėles.

2

Į puodą sudedamos smulkintos bulvės, virti apie 5 min.

3

Tuo metu smulkinama į norimo dydžio gabalėlius ir ant lydyto sviesto apkepinami: svogūnas, morka, paprika.

4

Daržovės sudedamos į puodą su bulvėm, o po to ir nuplikytos dilgėlės. gardinama prieskoniais ir druska.

Dilgėlių sriuba
0 0 vote
Article Rating