Dorada kepta ant griliaus tik su česnaku ir pipirais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skani šitaip paruošta žuvis, rašo nuotraukos ir idėjos autorė Julija Ivanauskienė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 1 vnt dorados arba kita balta žuvis
 1 a. š. druskos
 3 vnt česnako skiltelių
 1 žiupsnelis pipirų
 0,50 a. š. citrinos sultys pašlakstymui

Paruošimas:

1

Doradą įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Paliekame pasimarinuoti apie 2 val.

2

Paruoštą žuvį tiesiog dedame ant įkaitinto griliaus ir gražiai apkepame.

3

Iškepusią apšlakstome citrinos sultimis.

4

Šalia dorados ant griliaus galime iškepti cukiniją, papriką ir pomidorą. Labai skanu. Žuvį valgome kartu su šviežiomis ar keptomis daržovėmis. Skanaus.

Ingredientai

 1 vnt dorados arba kita balta žuvis
 1 a. š. druskos
 3 vnt česnako skiltelių
 1 žiupsnelis pipirų
 0,50 a. š. citrinos sultys pašlakstymui

Gaminimo eiga

1

Doradą įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Paliekame pasimarinuoti apie 2 val.

2

Paruoštą žuvį tiesiog dedame ant įkaitinto griliaus ir gražiai apkepame.

3

Iškepusią apšlakstome citrinos sultimis.

4

Šalia dorados ant griliaus galime iškepti cukiniją, papriką ir pomidorą. Labai skanu. Žuvį valgome kartu su šviežiomis ar keptomis daržovėmis. Skanaus.

Dorada kepta ant grilio su česnaku ir pipirais