Šaldytuve šios daržovės gali stovėti apie 10 dienų, tačiau suvalgysite greičiau ;)
Fermentuotos daržovės recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Salotos
Virtuvė Europietiška
Išeiga 5 porcijos
Porcijoje 90 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g kopūstų raugintų
  • 2 burokėlių šviežių
  • 1/2 saliero šaknies
  • 1 pastarnoko
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Daržoves sutarkuojame per burokinę tarką.
  • Sumaišome su raugintais kopūstais.
  • Pabarstome pipirų, truputį druskos.
  • Sudedame į stiklainį. Daržovės paruoštos.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 90kcal (5%)Angliavandeniai: 20gBaltymai: 3gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 136mgKalis: 600mg (30%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 8g (32%)Vitaminas A: 62µg (8%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 28mg (35%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 64µg (85%)Kalcis: 66mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 117µg (59%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 42mg (11%)Fosforas: 134mg (19%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Salotos
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šaldytuve
Nuotrauka: Natalijos
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!