Gaivi pupelių, morkų ir paprikos mišrainė

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Skanaus Jums linki Facebook grupės dalyvė Rita Žitaveckaitė.
Donatos Vaišnoraitės nuomonė, kad tai super gardi mišrainė. Ji taip pat gamino šią mišrainę, fotografavo ir atsiuntė nuotrauką. Ačiū jai.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 100 g pupelių (sausų)
 200 g morkos (2 vidutinio dydžio)
 100 g raudonos saldžios paprikos
 100 g šaldytų ar šviežių šparaginių pupelių
Padažui:
 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
 1 skiltelė susmulkinto česnako
 šiek tiek smulkintos aitrios paprikos
 druskos pagal skonį.

Paruošimas:

1

Pupeles išmirkome per naktį bei išverdame.

2

Kol verda pupelės, daržoves lengvai pakepame lydytame svieste. Tuomet įmaišome ir pupeles. Visos daržovės ir pupelės turi išlikti kietokos, kad ilgiau teiktų sotumo jausmą.

3

Salotos gardintos 1 v.š. šaldytų petražolių, jei turite šviežių - dar geriau. Kad būtų gaiviau, įpjausčiau 3 nedidelius pomidorus (300 g).

Ingredientai

 100 g pupelių (sausų)
 200 g morkos (2 vidutinio dydžio)
 100 g raudonos saldžios paprikos
 100 g šaldytų ar šviežių šparaginių pupelių
Padažui:
 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
 1 skiltelė susmulkinto česnako
 šiek tiek smulkintos aitrios paprikos
 druskos pagal skonį.

Gaminimo eiga

1

Pupeles išmirkome per naktį bei išverdame.

2

Kol verda pupelės, daržoves lengvai pakepame lydytame svieste. Tuomet įmaišome ir pupeles. Visos daržovės ir pupelės turi išlikti kietokos, kad ilgiau teiktų sotumo jausmą.

3

Salotos gardintos 1 v.š. šaldytų petražolių, jei turite šviežių - dar geriau. Kad būtų gaiviau, įpjausčiau 3 nedidelius pomidorus (300 g).

Gaivi pupelių, morkų ir paprikos mišrainė