Spausdinimo pasirinkimai:

Gaivi pupelių, morkų ir paprikos mišrainė

Išeiga:1 gaminimui

Skanaus Jums linki Facebook grupės dalyvė Rita Žitaveckaitė.
Donatos Vaišnoraitės nuomonė, kad tai super gardi mišrainė. Ji taip pat gamino šią mišrainę, fotografavo ir atsiuntė nuotrauką. Ačiū jai.

Gaivi pupelių, morkų ir paprikos mišrainė

 100 g pupelių (sausų)
 200 g morkos (2 vidutinio dydžio)
 100 g raudonos saldžios paprikos
 100 g šaldytų ar šviežių šparaginių pupelių
Padažui:
 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
 1 skiltelė susmulkinto česnako
 šiek tiek smulkintos aitrios paprikos
 druskos pagal skonį.
1

Pupeles išmirkome per naktį bei išverdame.

2

Kol verda pupelės, daržoves lengvai pakepame lydytame svieste. Tuomet įmaišome ir pupeles. Visos daržovės ir pupelės turi išlikti kietokos, kad ilgiau teiktų sotumo jausmą.

3

Salotos gardintos 1 v.š. šaldytų petražolių, jei turite šviežių - dar geriau. Kad būtų gaiviau, įpjausčiau 3 nedidelius pomidorus (300 g).