Gardi žuvienė iš lydekos

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Vidutiniškas
Įvertinkite:

Žuvienė labai skani, aštri ir išraiškingo skonio, čia žuvis tinka bet kokia, o aš naudojau lydeką. Valgiau ir pietums ir vakarienei, tiesiog negalėjau nepakartoti, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas15 min.Gaminimas25 min.Iš viso40 min.

Ingredientai:

 170 g lydekos
 20 g svogūnų
 1 skiltelė česnako
 30 g paprikos
 30 g cukinijos
 20 g morkos
 1 žiupsnelis druskos
 1 žiupsnelis pipirų
 1 žiupsnelis čili
 1 žiupsnelis raudonos paprikos milteliai
 1 žiupsnelis kario
 1 žiupsnelis Persilado
 1 a. š. riebalų, skirtų kepimui

Paruošimas:

1

Žuvį nuplauti, apvirti apie 10 min.

2

Ant įkaitintų riebalu keptuvėje dadame visus smulkintus ingredientus: svogūnus, skiltelę česnako, morką, papriką.

3

Apkepintas daržoves suverčiame prie žuvies.

4

Cukiniją smulkiname šiaudeliais, dedame į tą patį puodą su žuvimi.

5

Viską gardiname prieskoniais: druska, pipirais, čili, raudonos paprikos milteliais, kariu, Persiladu. Užkaitiname. Skanaus.

Ingredientai

 170 g lydekos
 20 g svogūnų
 1 skiltelė česnako
 30 g paprikos
 30 g cukinijos
 20 g morkos
 1 žiupsnelis druskos
 1 žiupsnelis pipirų
 1 žiupsnelis čili
 1 žiupsnelis raudonos paprikos milteliai
 1 žiupsnelis kario
 1 žiupsnelis Persilado
 1 a. š. riebalų, skirtų kepimui

Gaminimo eiga

1

Žuvį nuplauti, apvirti apie 10 min.

2

Ant įkaitintų riebalu keptuvėje dadame visus smulkintus ingredientus: svogūnus, skiltelę česnako, morką, papriką.

3

Apkepintas daržoves suverčiame prie žuvies.

4

Cukiniją smulkiname šiaudeliais, dedame į tą patį puodą su žuvimi.

5

Viską gardiname prieskoniais: druska, pipirais, čili, raudonos paprikos milteliais, kariu, Persiladu. Užkaitiname. Skanaus.

Gardi žuvienė iš lydekos