Greitai paruošiama vištienos krūtinėlė

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Greitiems pietums ar vakarienei.

Tokiu būdu gaminamai vištienai nereikia papildomų riebalų, be to ji labai minkšta ir sultinga. Iškepę valgome su šviežiomis ar nuplikytomis daržovėmis. Ypatingai puikiai dera su lapinėmis salotomis.
Šis gaminimo būdas netinka, jei vištiena auginta natūraliai ir šerta grūdais. Jos struktūra kitokia ir tinkama tik virti, troškinti ar ilgai orkaitėje kepimo maiše gaminti.

Valgyti su mėgiamomis daržovėmis.

FOTO - Raminta.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 150 g vištienos kūtinėlės be odos
 2 g šviežiai maltų juodųjų pipirų
 3 g druskos
 2 g kario miltelių
 3 g česnako

Paruošimas:

1

Supjaustome krūtinėlę piršto storio juostelėmis bei įtriname prieskoniais.

2

Į vėsią keptuvę įpilame vandens ir sudedame vištieną. Uždengiame stikliniu dangčiu ir kaitiname kol išsiskirs mėsos sultys.

3

Atidengiame dangtį ir apkepame vištieną jos pačios sultyse. Trukmė 5-7 min. ne daugiau. Perkaitinus vištiena taps sausa.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 228

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 150 g vištienos kūtinėlės be odos
 2 g šviežiai maltų juodųjų pipirų
 3 g druskos
 2 g kario miltelių
 3 g česnako

Gaminimo eiga

1

Supjaustome krūtinėlę piršto storio juostelėmis bei įtriname prieskoniais.

2

Į vėsią keptuvę įpilame vandens ir sudedame vištieną. Uždengiame stikliniu dangčiu ir kaitiname kol išsiskirs mėsos sultys.

3

Atidengiame dangtį ir apkepame vištieną jos pačios sultyse. Trukmė 5-7 min. ne daugiau. Perkaitinus vištiena taps sausa.

Greitai paruošiama vištienos krūtinėlė