Sotūs pietūs su virtomis bulvėmis arba vakarienė be bulvių su daržovėmis. Išmėginkite.
Grybai su agurkų salotomis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 152 kcal

Ingredientai
  

  • 1 svogūno
  • grybų (miško)
  • 1 agurko
  • grietinės
  • lydyto sviesto kepimui
  • prieskonių mėgstamų, pagal skonį

Paruošimas
 

  • Į įkaitintą keptuvę dedame lydyto sviesto, sudedame svogūną trumpai patroškiname.
  • Sudedame grybus. Patroškiname.
  • Po poros min. dedame grietinės, prieskonių, patroškiname.
  • Agurką supjaustome šiaudeliais, paprieskoniuojame, įdedame grietinės, sumaišome.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 152kcal (8%)Angliavandeniai: 19gBaltymai: 6gRiebalai: 7gSočiosios riebalų rūgštys: 4gCholesterolis: 17mgNatris: 59mgKalis: 739mg (37%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 10g (40%)Vitaminas A: 344µg (43%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 17mg (21%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas K: 14µg (19%)Kalcis: 67mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 65µg (33%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 44mg (12%)Fosforas: 170mg (24%)Selenas: 9µg (16%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia, Troškinta
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!