Jūros lydeka kepta keptuvėje ir mėlynojo kopūsto salotos

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiamas patiekalas, kuris tinka pietums ir vakarienei. Rašo Raminta.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas21 min.Iš viso31 min.

Ingredientai:

 130 g jūros lydeka
 200 g mėlynasis kopūstas
 30 g agurkas
 5 g alyvuogių aliejus
 0,50 citrinos sultys
 druska, pipirai, lukštentos kanapių sėklos pagal pomėgį
 5 g lydytas sviestas

Paruošimas:

Žuvies kepimas:
1

Paruoštą žuvį (išvalytą, supjaustytą) lengvai pakepiname ant lydyto sviesto. Jau iškepusią apibarstome prieskoniais: druska, pipirai ir mėgiamos žolelės.

Salotų paruošims:
2

Juostelėmis supjaustome mėlynąjį svogūną. Pabarstome druska, užpilame šviežių citrinos sulčių ir šiek tiek paspaudome rankomis, kad mėlynasis kopūstas suminkštėtų. Tada pašlakstome alyvuogių aliejumi.

3

Į lėkštę dedame iškepusią žuvį. Paruoštas kopūstų salotas. plonai supjaustome agurką ir skanaujame.

Ingredientai

 130 g jūros lydeka
 200 g mėlynasis kopūstas
 30 g agurkas
 5 g alyvuogių aliejus
 0,50 citrinos sultys
 druska, pipirai, lukštentos kanapių sėklos pagal pomėgį
 5 g lydytas sviestas

Gaminimo eiga

Žuvies kepimas:
1

Paruoštą žuvį (išvalytą, supjaustytą) lengvai pakepiname ant lydyto sviesto. Jau iškepusią apibarstome prieskoniais: druska, pipirai ir mėgiamos žolelės.

Salotų paruošims:
2

Juostelėmis supjaustome mėlynąjį svogūną. Pabarstome druska, užpilame šviežių citrinos sulčių ir šiek tiek paspaudome rankomis, kad mėlynasis kopūstas suminkštėtų. Tada pašlakstome alyvuogių aliejumi.

3

Į lėkštę dedame iškepusią žuvį. Paruoštas kopūstų salotas. plonai supjaustome agurką ir skanaujame.

Jūros lydeka kepta keptuvėje ir mėlynojo kopūsto salotos