Kaliaropės ir agurko salotos

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Nuotraukos autorė Jolanta Kardelytė šias salotas skanino šaldytais krapais. O Jūs ar išbandėte tokį derinį? Parašykite savo atsiliepimus.
Kaliaropė daugeliui būna malonus atradimas. Tik gerai ją nuskuskite, kad aštrūs plaušeliai nepagadintų skonio.
Skanaus linki recepto autorė – Jurgita.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 150 g kaliaropė (angl. Kohlrabi)
 100 g šviežias agurkas
 30 g grietinė (geriausia ekologiška)
 0,50 g druska
 0,20 g pipirai (malti)

Paruošimas:

1

Nuskuskite kaliaropę.

2

Stambia burokine tarka sutarkuojame kaliaropę, agurką.

3

Pagardiname žiupsneliu druskos ir pipirų.

4

Įdėję 1-2 šaukštus grietinės, viską gerai išmaišome. Skanaus.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 135

Ingredientai

 150 g kaliaropė (angl. Kohlrabi)
 100 g šviežias agurkas
 30 g grietinė (geriausia ekologiška)
 0,50 g druska
 0,20 g pipirai (malti)

Gaminimo eiga

1

Nuskuskite kaliaropę.

2

Stambia burokine tarka sutarkuojame kaliaropę, agurką.

3

Pagardiname žiupsneliu druskos ir pipirų.

4

Įdėję 1-2 šaukštus grietinės, viską gerai išmaišome. Skanaus.

Kaliaropės salotos su agurku ir grietine