Kaliaropių ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiamos ir skanios salotos, rašo Natalija Masevičienė, kuri gamino, fotografavo ir atsiuntė nuotrauką. Ačiū jai.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 120 g kaliaropės
 120 g morka
 6 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1a.š.)
 Prieskoniai: druska, šviežiai malti juodieji pipirai – pagal skonį.
 Bazilikai ir krapai, švieži arba šaldyti – pagal skonį.
 Česnako skiltelė (nebūtina)

Paruošimas:

1

Specialia tarka šiaudeliais sutarkuojame kaliaropes ir morkas.

2

Sudedame daržoves į dubenį ir pagardiname ypač tyru alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.

3

Viską išmaišome ir skanaujame.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 149

Kategorija:Gaminimo būdas:Dieta, , Produktai:,

Ingredientai

 120 g kaliaropės
 120 g morka
 6 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1a.š.)
 Prieskoniai: druska, šviežiai malti juodieji pipirai – pagal skonį.
 Bazilikai ir krapai, švieži arba šaldyti – pagal skonį.
 Česnako skiltelė (nebūtina)

Gaminimo eiga

1

Specialia tarka šiaudeliais sutarkuojame kaliaropes ir morkas.

2

Sudedame daržoves į dubenį ir pagardiname ypač tyru alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.

3

Viską išmaišome ir skanaujame.

Kaliaropių ir morkų salotos su alyvuogių aliejumi