Kaliaropių ir salierų stiebų salotos

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 200 g kaliaropių
 200 g saliero stiebų
 2 v. š. raudono vyno acto
 1 česnako skiltelė
 1 v. š. Dijon garstyčių
 10 g šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
 2 v. š. kaparėlių
 1 v. š. petražolių

Paruošimas:

1

Kaliaropę ir saliero stiebus supjaustyti šiaudeliais.

2

Atskirame mažame indelyje sumaišyti actą, išspaustą česnaką ir žiupsnelį druskos. Leisti pastovėti 10 min. Užpilti aliejaus, garstyčių ir gerai papurtyti uždarytame indelyje. Sudėti pipirus, smulkintas petražoles ir kaparėlius, gerai suplakti.

3

Padažu užpilti salotas ir patiekti.
Skanaus!

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 200 g kaliaropių
 200 g saliero stiebų
 2 v. š. raudono vyno acto
 1 česnako skiltelė
 1 v. š. Dijon garstyčių
 10 g šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
 2 v. š. kaparėlių
 1 v. š. petražolių

Gaminimo eiga

1

Kaliaropę ir saliero stiebus supjaustyti šiaudeliais.

2

Atskirame mažame indelyje sumaišyti actą, išspaustą česnaką ir žiupsnelį druskos. Leisti pastovėti 10 min. Užpilti aliejaus, garstyčių ir gerai papurtyti uždarytame indelyje. Sudėti pipirus, smulkintas petražoles ir kaparėlius, gerai suplakti.

3

Padažu užpilti salotas ir patiekti.
Skanaus!

Kaliaropių ir salierų stiebų salotos su garstyčiomis ir kaparėliais