Ar kada bandėte paskaninti kefyrą petražolėmis ir cinamonu? Būtinai pabandykite.
Kefyras su petražolėmis ir cinamonu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Desertai, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 95 kcal

Ingredientai
  

  • 300 ml kefyro 2,5 proc. riebumo
  • 2 g petražolių šviežių arba šaldytų
  • 1 g cinamono kokybiško

Paruošimas
 

  • Sumaišykite visus produktus kartu.
  • Ragaukite.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 95kcal (5%)Angliavandeniai: 8gBaltymai: 5gRiebalai: 5gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 19mgNatris: 79mgSkaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 8g (32%)Vitaminas A: 392µg (49%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas D: 60µg (1200%)Vitaminas K: 16µg (21%)Kalcis: 188mg (24%)Manganas: 1mg (50%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!