Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Nuotrauka: Ramintos.

Kiekis1 porcija
Gaminimas40 min.

Ingredientai:

 500 g pilno grūdo kvietinių miltų
 0,50 a. š. nenugesintos sodos
 400 ml kefyro
 1 a. š. druskos

Paruošimas:

1

Į dubenį suberiame miltus, sodą, druską, supilame kefyrą ir gerai išmaišome maišytuvu.

2

Masę sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje +175 C temperatūroje apie 40 min.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 500 g pilno grūdo kvietinių miltų
 0,50 a. š. nenugesintos sodos
 400 ml kefyro
 1 a. š. druskos

Gaminimo eiga

1

Į dubenį suberiame miltus, sodą, druską, supilame kefyrą ir gerai išmaišome maišytuvu.

2

Masę sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje +175 C temperatūroje apie 40 min.

Kefyrinė duona – naminė duona per valandą