Kepintas tofu sūris su imbieru

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Puikiai tinka pietums ar vakarienei.

Skanaus linki recepto autorė –Rasa O.
Foto - Natalija Masevičienė

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 200 g tofu sūrio, tai sojos pieno sūris, lygiavertė pamaina mėsai
 2 g krapų šviežių
 5 g imbiero
 5 g sojų padažo

Paruošimas:

1

Supjaustome tofu kubeliais. Apibarstome smulkintomis žolelėmis, tarkuotu imbieru, pagardiname sojos padažu. Paliekame 30 min. pastovėti.

2

Suberiame tofu į keptuvę ir keletą minučių apkepame.

3

Valgyti su raugintais agurkais ar virtomis daržovėmis.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 161

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 200 g tofu sūrio, tai sojos pieno sūris, lygiavertė pamaina mėsai
 2 g krapų šviežių
 5 g imbiero
 5 g sojų padažo

Gaminimo eiga

1

Supjaustome tofu kubeliais. Apibarstome smulkintomis žolelėmis, tarkuotu imbieru, pagardiname sojos padažu. Paliekame 30 min. pastovėti.

2

Suberiame tofu į keptuvę ir keletą minučių apkepame.

3

Valgyti su raugintais agurkais ar virtomis daržovėmis.

Kepintas tofu sūris su imbieru