Kepta aštri lašiša su pomidorų padažu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Greitai paruošiama aštraus skonio lašiša. Galima suspėti paruošti, net netikėtam svečiui užsukus.

Fotonuotrauką atsiuntė Raminta.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 200 g cukinijos
 Mėgstami grybai
 Laukinė lašiša
 Naminis pomidorų padažas
 Salotų lapai
 Vynuoginiai pomidorai
 Druska ir juodieji pipirai
 Čili pipirai
 Krapai
 Tarkuota citrinos žievelė

Paruošimas:

1

Pasiruošiame cukiniją, ją supjaustome juostelėmis, kaip spageti makaronus.

2

Grybus, lašišą ir cukinijos makaronus sudedame į keptuvę su šlakeliu vandens. Troškiname apie 10 minučių uždengę dangtį. Eigoje apverčiame lašišą, kad išsitroškintų tolygiai.

3

Troškinimo pabaigoje pagardiname prieskoniais bei įdedame pora šaukštų naminio pomidorų padažo. Paliekame troškintis dar keletai minučių.

4

Viską serviruojame lėkštėje su salotomis, ant viršaus uždedame karštu vandeniu nuplikytų vyšninių pomidoriukų, pabarstome tarkuotos citrinos žievelės.

Ingredientai

 200 g cukinijos
 Mėgstami grybai
 Laukinė lašiša
 Naminis pomidorų padažas
 Salotų lapai
 Vynuoginiai pomidorai
 Druska ir juodieji pipirai
 Čili pipirai
 Krapai
 Tarkuota citrinos žievelė

Gaminimo eiga

1

Pasiruošiame cukiniją, ją supjaustome juostelėmis, kaip spageti makaronus.

2

Grybus, lašišą ir cukinijos makaronus sudedame į keptuvę su šlakeliu vandens. Troškiname apie 10 minučių uždengę dangtį. Eigoje apverčiame lašišą, kad išsitroškintų tolygiai.

3

Troškinimo pabaigoje pagardiname prieskoniais bei įdedame pora šaukštų naminio pomidorų padažo. Paliekame troškintis dar keletai minučių.

4

Viską serviruojame lėkštėje su salotomis, ant viršaus uždedame karštu vandeniu nuplikytų vyšninių pomidoriukų, pabarstome tarkuotos citrinos žievelės.

Kepta aštri lašiša su pomidorų padažu