Kepta balta žuvis su kariu

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Žuvis su pomidorais, puikus pietų ar vakarienės pasirinkimas.

Foto - Raminta
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 250 g mėgstamos baltos žuvies
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų
 0,20 g kario
 1,50 a. š. riebalų kepimui

Paruošimas:

1

Mėgstamą baltą žuvį iškepame ant riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydyto sviesto).

2

Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 276

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 250 g mėgstamos baltos žuvies
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų
 0,20 g kario
 1,50 a. š. riebalų kepimui

Gaminimo eiga

1

Mėgstamą baltą žuvį iškepame ant riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydyto sviesto).

2

Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).

Kepta balta žuvis su kariu