Žuvis su pomidorais, puikus pietų ar vakarienės pasirinkimas. Skanių atradimų!
Kepta balta žuvis su kariu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 250 g baltos žuvies mėgstamos
- 1.5 a. š. riebalų kepimui
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- kario pagal skonį
Paruošimas
- Mėgstamą baltą žuvį iškepame ant riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydyto sviesto).
- Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 259kcal (13%)Angliavandeniai: 1gBaltymai: 45gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 4gCholesterolis: 124mgNatris: 382mgKalis: 1033mg (52%)Vitaminas A: 287µg (36%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 2µg (80%)Vitaminas C: 3mg (4%)Vitaminas D: 2µg (40%)Vitaminas E: 2mg (17%)Kalcis: 40mg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 18µg (9%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 80mg (21%)Fosforas: 508mg (73%)Selenas: 83µg (151%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė: Aistė Švetkauskė. Nuotraukos autorė: Raminta