Kepta lašiša su bok choy ir raudonuoju kopūstais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiamas patiekalas, tiks mėgstantiems lašišą ir grybus.

Nuotrauką atsiuntė Gintarė Laniauskaitė

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 Lašiša
 Mėgstami grybai
 Bok choy kopūstas
 Raudonasis kopūstas
 Špinatai
 Svogūnas
 Druska, pipirai
 Linų sėmenų aliejus
 Citrina
 Sezamo sėklos

Paruošimas:

1

Lašišą ir grybus kepame ant lydyto „ghee“ sviesto. Pagardiname prieskoniais: druska, pipirais bei svogūnais.

2

Bok choy kopūstus keletai minučių panardiname į verdantį vandenį. Vėliau – nusausiname.

3

Bok choy, pjaustytus raudonuosius kopūstus ir špinatus dedame į lėkštę. Išspaudžiame citrinos sulčių ir pašlakstome linų sėmenų aliejumi.

4

Ant paruoštų daržovių dedame lašišą su grybais, pabarstome sezamo sėklomis.

Ingredientai

 Lašiša
 Mėgstami grybai
 Bok choy kopūstas
 Raudonasis kopūstas
 Špinatai
 Svogūnas
 Druska, pipirai
 Linų sėmenų aliejus
 Citrina
 Sezamo sėklos

Gaminimo eiga

1

Lašišą ir grybus kepame ant lydyto „ghee“ sviesto. Pagardiname prieskoniais: druska, pipirais bei svogūnais.

2

Bok choy kopūstus keletai minučių panardiname į verdantį vandenį. Vėliau – nusausiname.

3

Bok choy, pjaustytus raudonuosius kopūstus ir špinatus dedame į lėkštę. Išspaudžiame citrinos sulčių ir pašlakstome linų sėmenų aliejumi.

4

Ant paruoštų daržovių dedame lašišą su grybais, pabarstome sezamo sėklomis.

Kepta lašiša su bok choy ir raudonuoju kopūstais