Balta žuvis su įvairių pipirų mišiniu su cukinija ir morkomis, kepta keptuvėje

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai sotus ir skanus patiekalas, kuris greitai paruošiamas, galima kepti keptuvėje arba orkaitėje. Tinka pietums ir vakarienei, rašo nuotraukos autorė Donata Jokšienė. Šitaip paruoštą žuvį valgė su agurkų ir špinatų salotomis, o Jūs ar mėgstate žuvį ir kaip ją ruošiate? Pasidalinkite savo idėjomis komentaruose. Skanaus.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 200 g menkė arba kita mėgiama balta žuvis
 50 g cukinija
 40 g morkos
 2 žiupsneliai įvairus pipirų mišinys
 10 g mėgiami riebalai kepimui (2 a.š)
 1 žiupsnelis druska

Paruošimas:

1

Nuplauname žuvį. Nusausiname ir dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais.

2

Apkepame labai trumpai, kad liktų sultinga, apie 5 - 7 min. Priklauso nuo žuvies storio ir jos dydžio. Kepimo metu gardiname maltais pipirais, druska, o jeigu norime ir kitais prieskoniais.

3

Išimame gražiai apkeptą žuvį iš keptuvės, dedame į lėkštę.

4

Susmulkiname morkas norimo dydžio gabalėliais, nuotraukos autorė tarkavo šiaudeliais. Susmulkiname cukiniją.

5

Keptuvę, kurioje kepė žuvis, papildome riebalais ir joje apkepame cukiniją. Cukiniją išimame, tada apkepame morkas. Primename, kad daržovės turi likti traškios. Dedame, apkeptas daržoves, į lėkštę šalia žuvies. Skanaus.

Kategorija:, Gaminimo būdas:DietaProduktai:, ,

Ingredientai

 200 g menkė arba kita mėgiama balta žuvis
 50 g cukinija
 40 g morkos
 2 žiupsneliai įvairus pipirų mišinys
 10 g mėgiami riebalai kepimui (2 a.š)
 1 žiupsnelis druska

Gaminimo eiga

1

Nuplauname žuvį. Nusausiname ir dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais.

2

Apkepame labai trumpai, kad liktų sultinga, apie 5 - 7 min. Priklauso nuo žuvies storio ir jos dydžio. Kepimo metu gardiname maltais pipirais, druska, o jeigu norime ir kitais prieskoniais.

3

Išimame gražiai apkeptą žuvį iš keptuvės, dedame į lėkštę.

4

Susmulkiname morkas norimo dydžio gabalėliais, nuotraukos autorė tarkavo šiaudeliais. Susmulkiname cukiniją.

5

Keptuvę, kurioje kepė žuvis, papildome riebalais ir joje apkepame cukiniją. Cukiniją išimame, tada apkepame morkas. Primename, kad daržovės turi likti traškios. Dedame, apkeptas daržoves, į lėkštę šalia žuvies. Skanaus.

Kepta žuvis su įvairių pipirų mišiniu, cukinija ir morkomis