Keptas obuolys ir bananas desertui

Receptą įkėlė:dalmatjodSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas. Galima valgyti su naminiais ledais arba šiek tiek kokosų pieno. Taip pat dera su riešutais.

Foto: Natalijos Masevičienės

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 1 obuolys
 ½ banano
 Kelios šaldytos spanguolės
 1 a. š. lukštentų kanapių sėklų
 1 a. š. lydyto sviesto
 1 a. š. agavų sirupo (galima medaus)
 Šiek tiek citrinų sulčių

Paruošimas:

1

Keptuvėje ištirpinti sviestą.

2

Supilti agavų sirupą ir pakaitinti iki užvirimo.

3

Vienu sluoksniu sudėti vaisių riekeles ir pakepinti iš abiejų pusių.

4

Pakepus, apšlakstyti šviežiai spaustomis citrinos sultimis.

5

Sudedam į lėkštę, gardiname spanguolėmis ir lukštentomis kanapių sėklomis.

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 1 obuolys
 ½ banano
 Kelios šaldytos spanguolės
 1 a. š. lukštentų kanapių sėklų
 1 a. š. lydyto sviesto
 1 a. š. agavų sirupo (galima medaus)
 Šiek tiek citrinų sulčių

Gaminimo eiga

1

Keptuvėje ištirpinti sviestą.

2

Supilti agavų sirupą ir pakaitinti iki užvirimo.

3

Vienu sluoksniu sudėti vaisių riekeles ir pakepinti iš abiejų pusių.

4

Pakepus, apšlakstyti šviežiai spaustomis citrinos sultimis.

5

Sudedam į lėkštę, gardiname spanguolėmis ir lukštentomis kanapių sėklomis.

Keptas obuolys ir bananas desertui