Keptas, sojos padaže marinuotas, Tofu sūris

Receptą įkėlė:Ina Šv
Įvertinkite:

Sojos padaže su česnakais marinuotas Tofu sūris, keptas ant lydyto sviesto keptuvėje su pievagrybiais ir krapais. Raugintos daržovės: kopūstas, morka ir obuolys.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 120 g Tofu sūris
 2 a. š. sojos padažas
 2 skiltelės česnako
 1 a. š. lydytas sviestas
 4 pievagrybiai
 krapai
 rauginti kopūstai
 raugintos morkos
 rauginti obuoliai

Paruošimas:

1

Sojos padaže su česnakais kelias valandas marinuojame Tofu sūrį.

2

Kepame ant lydyto sviesto keptuvėje su pievagrybiais ir krapais kol lengvai apskrunda.

3

Tiekiame su raugintomis daržovėmis: kopūstas, morka ir obuolys.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 120 g Tofu sūris
 2 a. š. sojos padažas
 2 skiltelės česnako
 1 a. š. lydytas sviestas
 4 pievagrybiai
 krapai
 rauginti kopūstai
 raugintos morkos
 rauginti obuoliai

Gaminimo eiga

1

Sojos padaže su česnakais kelias valandas marinuojame Tofu sūrį.

2

Kepame ant lydyto sviesto keptuvėje su pievagrybiais ir krapais kol lengvai apskrunda.

3

Tiekiame su raugintomis daržovėmis: kopūstas, morka ir obuolys.

Keptas, sojos padaže marinuotas, Tofu sūris