Keptuvėje kepta lydeka su prieskoniais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai ir skaniai paruošiama vakarienė, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas5 min.Gaminimas15 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 200 g lydeka
 1 a. š. riebalai, skirti kepimui
 1 žiupsnelis druska
 1 žiupsnelis pipirai
 Persiladas, raudonis paprikos milteliai

Paruošimas:

1

Nuplauname ir virtuviniu rankšluosčiu nusausiname žuvį.

2

Į įkaitintą riebalais keptuvę dedame žuvį. Kepame neilgai, kad liktų sultinga. Baigiant kepti apibarstome turimais prieskoniais. Dedame į lėkštę.

3

Valgome su salotomis. Autorė valgė su salotomis iš morkų, agurko, poro, gardinta druska, pipiras, tyru alyvuogių aliejumi.

Ingredientai

 200 g lydeka
 1 a. š. riebalai, skirti kepimui
 1 žiupsnelis druska
 1 žiupsnelis pipirai
 Persiladas, raudonis paprikos milteliai

Gaminimo eiga

1

Nuplauname ir virtuviniu rankšluosčiu nusausiname žuvį.

2

Į įkaitintą riebalais keptuvę dedame žuvį. Kepame neilgai, kad liktų sultinga. Baigiant kepti apibarstome turimais prieskoniais. Dedame į lėkštę.

3

Valgome su salotomis. Autorė valgė su salotomis iš morkų, agurko, poro, gardinta druska, pipiras, tyru alyvuogių aliejumi.

Keptuvėje kepta lydeka su prieskoniais