Labai greitai ir skaniai paruošiama vakarienė. Išbandykite ir rezultatu pasidalinkite komentaruose.
Keptuvėje kepta lydeka su prieskoniais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
53 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 216 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g lydekos
  • 1 a. š. riebalų kepimui
  • 1 žiupsn. druskos
  • 1 žiupsn. pipirų
  • persilado pagal skonį
  • raudonos paprikos miltelių pagal skonį

Paruošimas
 

  • Nuplauname ir virtuviniu rankšluosčiu nusausiname žuvį.
  • Į įkaitintą riebalais keptuvę dedame žuvį. Kepame neilgai, kad liktų sultinga.
  • Baigiant kepti apibarstome turimais prieskoniais.
  • Dedame į lėkštę.
  • Valgome su salotomis. Autorė valgė su salotomis iš morkų, agurko, poro, gardinta druska, pipiras, tyru alyvuogių aliejumi.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 216kcal (11%)Angliavandeniai: 1gBaltymai: 39gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 89mgNatris: 153mgKalis: 518mg (26%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 265µg (33%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 66µg (2640%)Vitaminas C: 8mg (10%)Vitaminas E: 1mg (8%)Kalcis: 114mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 8µg (4%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 62mg (17%)Fosforas: 440mg (63%)Selenas: 36µg (65%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Nuotraukos autorė: Natalija Masevičienė
3.6 5 votes
Patiko? Įvertinkite!