Keptuvėje kepta menkė, marinuota garstyčiomis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skanus patiekalas, rašo nuotraukos ir idėjos autorė Sonata Jadeškienė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 220 g menkės
 1 v. š. garstyčių
 1 a. š. lydyto sviesto arba kiti mėgiami riebalai kepimui
 1 žiupsnelis druskos

Paruošimas:

1

Žuvį nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu.

2

Nuplautą žuvį švelniai užtepame garstyčiomis. Paliekame pasimarinuoti maždaug 2 val.

3

Įsimarinavusią žuvį dedame į įkaitintą keptuvę su riebalais skirtais kepimui. Kepame, tačiau žuvis turi likti sultinga.

4

Valgome su mėgiamomis salotomis.

Ingredientai

 220 g menkės
 1 v. š. garstyčių
 1 a. š. lydyto sviesto arba kiti mėgiami riebalai kepimui
 1 žiupsnelis druskos

Gaminimo eiga

1

Žuvį nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu.

2

Nuplautą žuvį švelniai užtepame garstyčiomis. Paliekame pasimarinuoti maždaug 2 val.

3

Įsimarinavusią žuvį dedame į įkaitintą keptuvę su riebalais skirtais kepimui. Kepame, tačiau žuvis turi likti sultinga.

4

Valgome su mėgiamomis salotomis.

Keptuvėje kepta menkė, marinuota garstyčiomis