Kiaušinienė su pievagrybiais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Greitai vakarienei ar pietums 😊
Autorė – Facebook grupės dalyvė Giedrė Renevė

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 4 pievagrybiai
 1 kiaušinis
 50 g saldaus pieno sūrio
 Svogūno laiškai
 Druska
 Garnyrui – šviežios cukinijos ir pomidorų salotos pagardintos grietine

Paruošimas:

1

Sausoje keptuvėje pakepiname pievagrybius, sudedame smulkintus svogūno laiškus ir užpilame kiaušinio plakiniu.

2

Pabarstę druska - sudedame gabaliukais pjaustytą saldaus pieno sūrį.

3

Kol kiaušinienė kepa, pasiruošiame garnyrą – supjaustome cukiniją bei pomidorus, kuriuos pagardiname grietine.

Ingredientai

 4 pievagrybiai
 1 kiaušinis
 50 g saldaus pieno sūrio
 Svogūno laiškai
 Druska
 Garnyrui – šviežios cukinijos ir pomidorų salotos pagardintos grietine

Gaminimo eiga

1

Sausoje keptuvėje pakepiname pievagrybius, sudedame smulkintus svogūno laiškus ir užpilame kiaušinio plakiniu.

2

Pabarstę druska - sudedame gabaliukais pjaustytą saldaus pieno sūrį.

3

Kol kiaušinienė kepa, pasiruošiame garnyrą – supjaustome cukiniją bei pomidorus, kuriuos pagardiname grietine.

Kiaušinienė su pievagrybiais