Kopūstų salotos su česnaku ir mėtomis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Greitai paruošiamos ir skanios salotos, rašo nuotraukos autorė Giedrė Renevė.
Šaltinis: totalsalads.com

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas5 min.Gaminimas10 min.Iš viso15 min.

Ingredientai:

 450 g kopūstas
 4 v. š. mėtų lapai
 3 vnt pavasariniai svogūnai (balta dalis ir svogūnų laiškai)
 3 v. š. šalto spaudimo alyvuogių aliejus
 3 v. š. šviežiai spaustos citrinos sultys
 1 vnt česnako skiltelė
 0,50 g jūros druska

Paruošimas:

1

Susmulkinti kopūstą, svogūnus ir mėtas.

2

Salotinėje sumaišyti išspaustą česnaką, druską, citrinos sultis, aliejų, įdėti mėtas su svogūnais ir gerai išmaišyti. Po to galima įdėti smulkintą kopūstą, bet ne viską iš karto. Geriausia įdėti po kelias saujas vienu metu ir gerai išmaišyti.

3

Laikyti šaldytuve iki patiekimo. Šaldytuve salotas galima laikyti iki 48 val. Skanaus!

Ingredientai

 450 g kopūstas
 4 v. š. mėtų lapai
 3 vnt pavasariniai svogūnai (balta dalis ir svogūnų laiškai)
 3 v. š. šalto spaudimo alyvuogių aliejus
 3 v. š. šviežiai spaustos citrinos sultys
 1 vnt česnako skiltelė
 0,50 g jūros druska

Gaminimo eiga

1

Susmulkinti kopūstą, svogūnus ir mėtas.

2

Salotinėje sumaišyti išspaustą česnaką, druską, citrinos sultis, aliejų, įdėti mėtas su svogūnais ir gerai išmaišyti. Po to galima įdėti smulkintą kopūstą, bet ne viską iš karto. Geriausia įdėti po kelias saujas vienu metu ir gerai išmaišyti.

3

Laikyti šaldytuve iki patiekimo. Šaldytuve salotas galima laikyti iki 48 val. Skanaus!

Kopūstų salotos su česnaku ir mėtomis