Kopūstų salotos su morkomis, žirneliais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Norėdami išvengti didelių stiklainių atidarymo, kai reikia mažo produkto kiekio, svarainių sultis užšaldykite ledukų formelėse. Jos šiam receptui suteikia rūgštumo.
Autorė - Facebook grupės dalyvė Birutė Vitkauskienė

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Kopūstas
 Morka
 Špinatai (gali būti ir šaldyti)
 Žirneliai
 Svarainių sultys
 Persiladas
 Provanso žolelės
 Druska

Paruošimas:

1

Susmulkiname kopūstą, morką, suberiame žirnelius, špinatus, įpilame svarainių sulčių.

2

Salotas gardiname persiladu, provanso žolelėmis, druska.

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:, ,

Ingredientai

 Kopūstas
 Morka
 Špinatai (gali būti ir šaldyti)
 Žirneliai
 Svarainių sultys
 Persiladas
 Provanso žolelės
 Druska

Gaminimo eiga

1

Susmulkiname kopūstą, morką, suberiame žirnelius, špinatus, įpilame svarainių sulčių.

2

Salotas gardiname persiladu, provanso žolelėmis, druska.

Kopūstų salotos