Skani ir soti kviečių košė, kuri ant jūsų stalo atsidurs per kelias minutes. Tereikia vakare nepamiršti pamerkti kruopų. Komentaruose pasidalinkite kaip jūs gardinate košes. Galbūt ir Jūsų receptas atsidurs šiame puslapyje ;)
Kviečių kruopų košė su šviežiai raugtu agurku
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 60 g kviečių kruopų
- 1 agurko šviežiai rauginto
- petražolių pagal skonį
Paruošimas
- Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, atvirus išjungiame paliekame brinkti 5 min.
- Košę gardiname šviežiai raugtu agurku, petražolėmis.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 240kcal (12%)Angliavandeniai: 35gBaltymai: 15gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 12mgKalis: 809mg (40%)Skaidulos: 9g (26%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 229µg (29%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 8mg (10%)Vitaminas K: 31µg (41%)Kalcis: 52mg (7%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 197µg (99%)Geležis: 4mg (29%)Manganas: 8mg (400%)Magnis: 168mg (45%)Fosforas: 547mg (78%)Selenas: 48µg (87%)Cinkas: 8mg (80%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
Laba diena. Prieš užkaičiant, kiek reikia vandens įpilti į kruopas?
kad vos apsemtų, minimaliai, nes kruopos jau išbrinkusios