Lašiša kaip aguona

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai pruošiamas sotus ir skanus patiekalas, rašo nuotraukos ir recepto autorė Raminta.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas5 min.Gaminimas15 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 120 g sūdyta lašiša
 60 g kiaušinis (1 vnt.)
 50 g agurkas
 5 juodosios alyvuogės

Paruošimas:

1

Prieš virdami kiaušinius jų lukštus nuplauname tekančiu karštu vandeniu ir soda. Tada dedame kiaušinius į puodą su šaltu vandeniu, įberiame šiek tiek druskos ar įpilame šlakelį acto, kad skilus kiaušiniui jo turinys neištekėtų. Verdame 10 min. Kad trynys būtų minkštesnis bei malonesnės tekstūros, galime kiaušinius virti tik 3 minutes, o likusias 7 palikti juos tame pačiame karštame vandenyje.

2

Sūdytą lašišą supjaustome pailgais gabaliukais ir lėkštėje sudėliojame aguoną.

3

Supjaustome atvėsusį kiaušinį, agurką ir alyvuoges. Gražiai sudėliojame lėkštėje.

Ingredientai

 120 g sūdyta lašiša
 60 g kiaušinis (1 vnt.)
 50 g agurkas
 5 juodosios alyvuogės

Gaminimo eiga

1

Prieš virdami kiaušinius jų lukštus nuplauname tekančiu karštu vandeniu ir soda. Tada dedame kiaušinius į puodą su šaltu vandeniu, įberiame šiek tiek druskos ar įpilame šlakelį acto, kad skilus kiaušiniui jo turinys neištekėtų. Verdame 10 min. Kad trynys būtų minkštesnis bei malonesnės tekstūros, galime kiaušinius virti tik 3 minutes, o likusias 7 palikti juos tame pačiame karštame vandenyje.

2

Sūdytą lašišą supjaustome pailgais gabaliukais ir lėkštėje sudėliojame aguoną.

3

Supjaustome atvėsusį kiaušinį, agurką ir alyvuoges. Gražiai sudėliojame lėkštėje.

Lašiša kaip aguona
0 0 vote
Article Rating