Lašiša su čili pipirais, provanso žolelėmis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Lašiša labai skani❤️.
Geros dienos ir skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė!
Nuotrauką atsiuntė Donata Vaišnoraitė. Ačiū Joms.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas5 min.Gaminimas10 min.Iš viso15 min.

Ingredientai:

 120 g sūdyta skumbrė, silkė arba lašiša;
 5 g česnakas (1 skiltelė);
 0,20 g čili pipirai;
 0,50 g druska;
 0,20 g pipirai;
 0,20 g Provanso žolelės;
 5 g citrinos sultys (1 a.š.);
 8 g riebalai kepimui (1 a.š.);

Paruošimas:

1

Riebią žuvį (pagardintą prieskoniais pagal skonį) iškepame ant riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydyto sviesto).

2

Pašlakstome citrinų sultimis (pagal skonį) ir skanaujame.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 409

Kategorija:, Gaminimo būdas:DietaProduktai:, , ,

Ingredientai

 120 g sūdyta skumbrė, silkė arba lašiša;
 5 g česnakas (1 skiltelė);
 0,20 g čili pipirai;
 0,50 g druska;
 0,20 g pipirai;
 0,20 g Provanso žolelės;
 5 g citrinos sultys (1 a.š.);
 8 g riebalai kepimui (1 a.š.);

Gaminimo eiga

1

Riebią žuvį (pagardintą prieskoniais pagal skonį) iškepame ant riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydyto sviesto).

2

Pašlakstome citrinų sultimis (pagal skonį) ir skanaujame.

Lašiša su čili pipirais, provanso žolelėmis