Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Dauguma mėgsta ledus. Šie – greitai ir lengvai pagaminami. Įdėjus vis kitų uogų, gaunamas vis kitoks skonis – tad niekada nenusibosta.

Foto: Ernesta Bazarauskiene

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 70 g mėgstamų uogų (pavyzdžiui, braškių, aviečių, mėlynių ar kitų), galima naudoti ir šaldytas
 120 g natūralaus ekologiško jogurto
 8 g medaus arba agavų sirupo

Paruošimas:

1

Susmulkiname mėgstamas uogas (vientisesnei masei padaryti galime sumalti smulkintuvu).

2

Į uogas supilame natūralų ekologišką jogurtą bei medų ar agavų sirupą, išmaišome.

3

Supilstome į šaldymui skirtus indelius arba ledų formeles, dedame į šaldiklį ir paliekame kelioms valandoms sušalti.
Skanaus.
Jei naudojate šaldytas uogas, galima skanauti iš karto.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 139

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 70 g mėgstamų uogų (pavyzdžiui, braškių, aviečių, mėlynių ar kitų), galima naudoti ir šaldytas
 120 g natūralaus ekologiško jogurto
 8 g medaus arba agavų sirupo

Gaminimo eiga

1

Susmulkiname mėgstamas uogas (vientisesnei masei padaryti galime sumalti smulkintuvu).

2

Į uogas supilame natūralų ekologišką jogurtą bei medų ar agavų sirupą, išmaišome.

3

Supilstome į šaldymui skirtus indelius arba ledų formeles, dedame į šaldiklį ir paliekame kelioms valandoms sušalti.
Skanaus.
Jei naudojate šaldytas uogas, galima skanauti iš karto.

Ledai: natūralus jogurtas, uogos