Spausdinimo pasirinkimai:

Lęšių ir moliūgų sriuba

Kiekis1 porcija

Lęšių ir moliūgų sriuba

 30 g lęšių
 50 g moliūgo
 1 morka
 1 svogūnas
 1 česnako skiltelė
 ½ raudonos paprikos
 2 v. š. naminės pomidorų pastos
 1 a. š. lydyto sviesto
 Druska
 Pipirai
 Čilis
 Raudonėlis
1

Lęšiai mirkyti 12 valandų, perplauti, pavirti 1-2 minutes, palikti brinkti.

2

Ant lydyto sviesto trumpai pakepinti svogūną, česnaką, morką, moliūgą.
Įpilti nedidelį kiekį vandens, sudėti pomidorų pastą ir truputi patroškinti.

3

Sudedam į lęšius, paverdam kartu 1-2 minutes, kol susimaišo skoniai.

4

Svarbu nepervirti, lęšiai, daržovės turi likti kramtomos konsistencijos.