Lęšių salotos su agurkais

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 50 g neskaldytų lęšių;
 30 g ropinio raudonojo svogūno, o vasarą – 20 g svogūnų laiškų;
 100 g šviežių agurkų;
 200 g Iceberg salotų.

Paruošimas:

1

Kelias valandas ar per naktį pamirkome neskaldytus lęšius.

2

Išverdame juos (laikas nurodytas ant pakuotės), bet kokiu atveju, neturi “persprogti”.

3

Kol verda lęšiai, supjaustome svogūnų laiškus arba susmulkiname svogūno galvą, agurką supjaustome kubeliais ir suplėšome salotų lapus.

4

Išvirusius lęšius galima valgyti šiltus, o galima ir šaltus, sumaišius su susmulkintomis daržovėmis.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 50 g neskaldytų lęšių;
 30 g ropinio raudonojo svogūno, o vasarą – 20 g svogūnų laiškų;
 100 g šviežių agurkų;
 200 g Iceberg salotų.

Gaminimo eiga

1

Kelias valandas ar per naktį pamirkome neskaldytus lęšius.

2

Išverdame juos (laikas nurodytas ant pakuotės), bet kokiu atveju, neturi “persprogti”.

3

Kol verda lęšiai, supjaustome svogūnų laiškus arba susmulkiname svogūno galvą, agurką supjaustome kubeliais ir suplėšome salotų lapus.

4

Išvirusius lęšius galima valgyti šiltus, o galima ir šaltus, sumaišius su susmulkintomis daržovėmis.

Lęšių salotos su agurkais