Makaronai su pievagrybiais

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Sonata Jadeškienė, kuri atsiuntė nuotrauką šiam receptui rašo: "Labai greitai paruošiams ir skanus patiekalas pietums."
Skanaus linki recepto autorė Aistė Švetkauskė.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 60 g pilno grūdo makaronai spelta arba kietagrūdžiai
 80 g pievagrybiai
 0,50 g druska
 0,20 g pipirai
 0,20 g karis
 8 g riebalai kepimui (1 a.š.)

Paruošimas:

1

Išverdame makaronus pagal pakuotės instrukciją (jei nurodytas virimo intervalas, renkamės trumpesnį laiką, pavyzdžiui 6-9 min. – verdame 6 min. Jei nurodytas vienas laikas, atimame 3 min., pavyzdžiui, 9 min. – verdame 6 min. Makaronai turi būti kramtomi).

2

Riebaluose kepimui (pavyzdžiui, lydytame svieste) šiek tiek pakepiname pievagrybius.

3

Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).

4

Viską sumaišome ir skanaujame. Skanaus.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 305

Ingredientai

 60 g pilno grūdo makaronai spelta arba kietagrūdžiai
 80 g pievagrybiai
 0,50 g druska
 0,20 g pipirai
 0,20 g karis
 8 g riebalai kepimui (1 a.š.)

Gaminimo eiga

1

Išverdame makaronus pagal pakuotės instrukciją (jei nurodytas virimo intervalas, renkamės trumpesnį laiką, pavyzdžiui 6-9 min. – verdame 6 min. Jei nurodytas vienas laikas, atimame 3 min., pavyzdžiui, 9 min. – verdame 6 min. Makaronai turi būti kramtomi).

2

Riebaluose kepimui (pavyzdžiui, lydytame svieste) šiek tiek pakepiname pievagrybius.

3

Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).

4

Viską sumaišome ir skanaujame. Skanaus.

Makaronai su pievagrybiais