Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta paprika

Receptą įkėlė:Ina Šv
Įvertinkite:

Tinka pietums ir vakarienei. Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta raudona paprika, kepta orkaitėje. Raugintos paprikos įdarytos raugintais kopūstais. Šalia įvairūs žalumynai.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 paprika
 malta kalakutiena
 svogūnas
 rauginti kopūstai
 rauginta paprika
 žalumynai
 prieskoniai

Paruošimas:

1

Vidutinė raudona paprika nuplaunama, perpjaunama pusiau, išimamos sėklos.

2

Paruošiame maltą kalakutienos krūtinėlę: druskos, pipirų, svogūno, maltos mėsos prieskonių.

3

Ja įdarome paprikos puseles ir kepame orkaitėje 180º C temperatūroje 30 - 40 minučių.

4

Išimame raugintų paprikų sėklas ir įdarome smulkintais raugintais kopūstais.

5

Tiekiame su svogūnų laiškais, krapais, petražolėmis.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 paprika
 malta kalakutiena
 svogūnas
 rauginti kopūstai
 rauginta paprika
 žalumynai
 prieskoniai

Gaminimo eiga

1

Vidutinė raudona paprika nuplaunama, perpjaunama pusiau, išimamos sėklos.

2

Paruošiame maltą kalakutienos krūtinėlę: druskos, pipirų, svogūno, maltos mėsos prieskonių.

3

Ja įdarome paprikos puseles ir kepame orkaitėje 180º C temperatūroje 30 - 40 minučių.

4

Išimame raugintų paprikų sėklas ir įdarome smulkintais raugintais kopūstais.

5

Tiekiame su svogūnų laiškais, krapais, petražolėmis.

Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta paprika