Mango ledai su kokoso pienu ir šokoladu

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Ledai gali būti ir be įprastų pieno produktų, o šie – dar ir be pridėtinio cukraus.
LAbai skanūs, rašo nuotraukos autorė Inga Bern.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 2 vnt sunokę mangai
 250 ml kokosų pienas
 2 v. š. agavos sirupas
 1 a. š. šiltas šokoladas (geriausia su kuo didesniu kiekiu kakavos)

Paruošimas:

1

Supjaustome mangus kubeliais ir užšaldome šaldiklyje.

2

Sušalusius kubelius sutriname smulkintuvu.

3

Į gautą masę įpilame kokosų pieną ir gerai išmaišome smulkintuvu, sudedame agavų sirupą, dar kartą išmaišome.

4

Ledų mišinį paskirstome indeliuose ir įdedame į šaldiklį, kol sušals. Paruoštus sudedame gražiai į ledaines, apšlakstome šiek tiek virš garų vonelės pašildytu šokoladu. Skanaus.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Dieta, Produktai:, ,

Ingredientai

 2 vnt sunokę mangai
 250 ml kokosų pienas
 2 v. š. agavos sirupas
 1 a. š. šiltas šokoladas (geriausia su kuo didesniu kiekiu kakavos)

Gaminimo eiga

1

Supjaustome mangus kubeliais ir užšaldome šaldiklyje.

2

Sušalusius kubelius sutriname smulkintuvu.

3

Į gautą masę įpilame kokosų pieną ir gerai išmaišome smulkintuvu, sudedame agavų sirupą, dar kartą išmaišome.

4

Ledų mišinį paskirstome indeliuose ir įdedame į šaldiklį, kol sušals. Paruoštus sudedame gražiai į ledaines, apšlakstome šiek tiek virš garų vonelės pašildytu šokoladu. Skanaus.

Mango ledai su kokoso pienu ir šokoladu