Menkės guliašas su daržovėmis ir kokoso pienu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Vidutiniškas
Įvertinkite:

Labai skanus patiekalas pietums, sako Sandra Sablinskiene‎, kuri atsiuntė recepto aprašymą ir nuotrauką. Ačiū jai.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 150 g menkės
 70 g morka
 70 g žirneliai
 60 g brokolis
 30 g svogūnas
 50 ml kokoso pienas 24 proc. riebumas
 Prieskoniai: druska, pipirai, kalendra, petražolė, ciberžolė ir čili pipiras.

Paruošimas:

1

Svogūną, morką kepiname puode ant ghee sviesto labai trumpai, įdedame spaustą česnaką ir dar šiek tiek pakepame.

2

Po to sudedame brokolį ir žalius žirnelius, pilame šiek tiek vandens, kad apsemtų daržoves, paverdame kol suminkštės.

3

Tada pilame kokosų pieną, beriame druskos ir pipirų, sudedame žuvį. Šiek tiek paverdame apie 6 min.

4

Baigiant virti, galima dėti kalendros ar petražolių ir čili, šiek tiek ciberžolės. Skanaus.

Kategorija:, Gaminimo būdas:DietaProduktai:, , ,

Ingredientai

 150 g menkės
 70 g morka
 70 g žirneliai
 60 g brokolis
 30 g svogūnas
 50 ml kokoso pienas 24 proc. riebumas
 Prieskoniai: druska, pipirai, kalendra, petražolė, ciberžolė ir čili pipiras.

Gaminimo eiga

1

Svogūną, morką kepiname puode ant ghee sviesto labai trumpai, įdedame spaustą česnaką ir dar šiek tiek pakepame.

2

Po to sudedame brokolį ir žalius žirnelius, pilame šiek tiek vandens, kad apsemtų daržoves, paverdame kol suminkštės.

3

Tada pilame kokosų pieną, beriame druskos ir pipirų, sudedame žuvį. Šiek tiek paverdame apie 6 min.

4

Baigiant virti, galima dėti kalendros ar petražolių ir čili, šiek tiek ciberžolės. Skanaus.

Menkės guliašas su daržovėmis ir kokoso pienu