Miežinių kruopų košė su sviestu, žirneliais, česnakiniais laiškais

Receptą įkėlė:Kristina ValaitienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Košė skanu ir sotu.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 60 g Kruopų (miežinių)
 Sviesto gabaliukas
 Žirnelių saujelė
 Česnakinių laiškų

Paruošimas:

1

Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti 5 min.

2

Košę gardiname sviestu, žirneliais, smulkintais česnakiniais laiškais.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 60 g Kruopų (miežinių)
 Sviesto gabaliukas
 Žirnelių saujelė
 Česnakinių laiškų

Gaminimo eiga

1

Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti 5 min.

2

Košę gardiname sviestu, žirneliais, smulkintais česnakiniais laiškais.

Miežinių kruopų košė su sviestu, žirneliais